En hälsning på danska från Köpenhamns flygplats VD Thomas Woldbye: ”Vi stopper en række af de investeringer, som der ikke er behov for. Så længe, vi er, hvor vi er, har vi IKKE BEHOV FOR YDERLIGERE KAPACITET.” Köpenhamns flygplats har antagit ett sparprogram iom de förlorade intäkterna under corona-utbrottet. Eftersom utbyggnaden är den största utgiften i investeringsplanen kan det bli så att de stryker utbyggnadsplanerna i Köpenhamn tillsvidare. I alla fall är uttalandet ”Inte behov av ytterligare kapacitet” mycket lovande! 😮 #bevarjordforbindelsen #degrowaviation https://www.dr.dk/nyheder/penge/koebenhavns-lufthavn-regner-med-sende-1500-ansatte-hjem?fbclid=IwAR3qFuSfbTol5eEBrBAw-ZpUtwSMSiiy3SVH8LY7e-SOtgPfLxmVYHivrII

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s