Hjälp oss att göra aktionen möjlig – skänk en slant

Aktionsdagenbörjar närma sig och det är hög tid att införskaffa alla prylar. Varje planka och varje spik som kommer på plats i vårt protest-bygge representerar en person som är med och engagerar sig mot utbyggnaden av flyget, oavsett om du kan vara med och bygga på plats eller stöttar oss på avstånd.

Flyglarm Arlanda gillar återanvändning och vi har tänkt låna det mesta vi har med på aktionsdagen, men vi behöver er hjälp för att samla in pengar till byggmaterial. Även små bidrag betyder jättemycket för oss! Vi är ju många som kämpar för en hållbar planet, så tillsammans kan alla bidrag, stora som små, täcka våra kostnader. 

Såhär gör du för att bidra

Swisha till nummer 1239004748

Skriv “Flyglarm” som meddelande, så öronmärks pengarna till vår aktion.

Obs! Insamlingen är möjlig tack vare att miljöorganisationen Jordens Vänner lånar ut sitt swish-konto till oss. Pengarna kommer alltså till Jordens Vänners konto. Därför att det viktigt att du skriver “Flyglarm” I rutan för meddelanden för att pengarna ska öronmärkas till vår aktion.

Bra att veta: Du som donerar till aktionen Framtiden eller Flyget via swish-kontot omfattas av Jordens Vänners personuppgiftspolicy (läs mer). Det betyder att Jordens Vänner sparar ditt namn och telefonnummer och de kan komma att kontakta dig angående andra miljö- och klimatfrågor i framtiden.    

Andra sätt att engagera sig

  1. Hjälp till att bygga: Ta ett skift på aktionsdagen! (det kommer snart gå att skriva upp sig på ett skift).
  2. Var med som funktionär på aktionsdagen: Anmäl dig här
  3. Sprid nyheten om aktionen! Dela gärna vår affisch i sociala medier 😀 Flyglarm finns på instagram flyglarm_arlanda och facebook Flyglarm Arlanda
  4. Bor du i Stockholmsområdet och har målarfärg eller spillvirke att skänka bort till protest-bygget? Mejla oss gärna och berätta vad du har och vart det finns, så försöker vi hämta upp det. 

Det här används pengarna till

Brädor

Spik och Skruv

Färg

Banderoller

Handsprit och tvål

Affischer

Transporter av material

Fika till aktivister på aktionsdagen

Tusen tack till alla som skrivit upp sig, alla som bidrar med pengar eller byggmaterial och till alla som sprider infon om vår aktion på nätet!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s