Hej, nu är det drygt en månad kvar till aktionen Framtiden eller Flyget vid Arlanda flygplats och det är dags att sätta ihop gänget som ska vara funktionärer på aktionsdagen.

För att vi ska kunna genomföra det fantastiska protest-bygget på Arlanda den 10 augusti behöver vi din hjälp. Det kommer behövas folk som fotar och filmar, roddar med byggmaterial, välkomnar och informerar nya aktivister och massa annat kul! 

Här finns en länk till formuläret där du skriver upp dig som funktionär på aktionsdagen: Vi behöver dig som funktionär!

Vad innebär det att vara funktionär?

Vi som är funktionärer kommer att vara de som är först på plats för att förbereda innan aktionen, och vi behöver även personer som kan packa ihop vårt gemensamma byggnadsverk när vi bestämt oss för att lämna platsen. För de som vill är det möjligt att ta en funktionärsroll och också vara med i aktionen och bygga, men under en del av dagen får du då en viss uppgift. Allt för att få aktionsdagen att flyta på som den ska.

För att du ska känna dig förberedd inför aktionen kommer vi ha en informations- och förberedelsedag den 9 augusti, då det är väldigt bra om alla funktionärer kan vara med.

Vi hoppas på ett härligt gäng, och då vill vi ju såklart ha dig med! 

Tillsammans ser vi till att utbyggnaden av Arlanda stoppas, att flygtrafiken inte återgår till samma höga nivåer som innan Corona och att stödpaketen till flygbranschen följs åt av höga klimatkrav!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s